sunniva

Bli drømmekollegaen

  • Skrevet 27.09.2016 klokka 13:14
  • Kategori: Blogg

Jeg prøver å være drømmekollegaen. Jeg liker å bidra til et godt arbeidsmiljø og er opptatt av å øke bedriftens kvalitet og fremtid. Å passe på sine kollegaer og bidra til at alle har det bra er viktig. Å bli alles favoritt kollega er en treningssak. Slik blir du drømmekollegaen.

1. Tilby dine kollegaer tjenester

Spander lunsj på dine kollegaer eller tilby å vaske kontoret til de eller sett på den neste kaffetrakteren. Hvis at du er interessert i å hjelpe dine kollegaer.

2. Vær motiverrende

Gi ros og positive tilbakemeldinger til dine kollegaer slik at de blir motivert i jobben. Dra alle opp!!

3. Spre glede

Vær underholdene på jobb og fortell masse morsomme ting. Spre positiv energi og gjør så folk gleder seg til å se deg. Vis livsglede og le masse!

4. Elsk jobben din

Når man elsker sin jobb så blir man også en bedre kollega. Vær interessert i det du gjør og jobb hardt, det kan inspirere andre.

5. Vær ærlig 

Ærlighet varrer lengst. Om dine kollegaer gjør noe du ikke liker så vær ærlig å si ifra på en positiv måte. Kom med kreative løsninger som kan endre dine kollegaers oppførsel og gjøre kollegaene dine bedre i jobben. 

6. Lær bort dine kunnskaper

Lær bort dine kunnskaper til dine kollegaer. Ved at folk lærer nye ting gjør at folk utvikler seg og det er sunt for bedriften.

7. Prøv å ha kun jobbe med de du er aller mest glad i eller går best overens med

Det er mange som møter kjærlighet på jobb eller jobber med gode venner. Det er ingen hemmelighet at jobben blir bedre hvis man jobber med de man er aller mest glad i. Har man god kommunikasjon så blir jobben bedre. Prøv å bare ansett folk som du går overens med. Jobben blir bedre når du jobber med de du er aller mest glad i.

8. Respekter dine kollegaer

Respekter alle og det de står for. Det er lov å være uenig men man skal gi hverandre respekt.

9. Aldri baksnakk dine kollegaer

Å bli baksnakket er så vondt. Aldri gå i den fella ved å gjøre det, det gjør bare skade. 

10. Gjør det lille ekstra

Gjør ekstra ting som gjør at jobben blir til et bedre sted for alle. Kom med kake på jobb og gi gaver til dine kollegaer når de har bursdag. Vær på demmes side gjennom vonde og gode dager og støtt de alt du kan.

Da håper jeg dere blir inspirert til å bli en bedre kollega.

Da må dere fininger ha en herlig dag.

#skaug #karriere #lykke #kjærleik #chickSunniva Skaug

Jeg blogger om mote, reise, sminke, kjærlighet og karriere. Jeg elsker å inspirere andre og spre glede til andre. Sponsing/kontakt: sunnacgblogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits