sunniva

Tre bra steder å finne date

  • Skrevet 27.09.2016 klokka 17:32
  • Kategori: Blogg

Hei alle sammen.

Så koselig at dere gidder å bruke tid på meg, dere er gull verdt. Dette er tre bra og gratis steder å finne en date.

Tinder.com

Appen er utrolig bra og kjempe enkel å bruke. Her er det veldig lett å få kontakt med folk. Du får opp masse bilder av ulike personer også trykker du like hvis vedkommende er noe for deg. Du kan også se hvem som skal ut å feste der du befinner deg. 

Match.com (adlink)

Her er det lett å finne den rette med en gang. Du stiller inn dine interesser og ønsker slik at du blir Matchet med personer som er lik deg selv. Match arrangerer også eventer for single. Dette nettstedet har mye spennende innhold og det er kjempe morsomt å sitte å rote rundt på nettsiden. Hvis du er ute etter å finne den rette så hadde jeg blitt medlem her med en gang.

Skeiv.no

Et sted for bifile, homofile og lesbiske. Her kan man sende meldinger, chatte, dele bilder og være med å diskutere på nettstedet. Jeg er så glad for at de har opprettet dette nettstedet, vi skulle hatt flere av slike nettsteder i Norge.

Jeg elsker å date og flørte, det er kjempe gøy.

Facebook: Sunniva Skaug

Insta: sunnivacskaug

#tinder #jenter #gutter #dating

Sunniva Skaug

Jeg blogger om mote, reise, sminke, kjærlighet og karriere. Jeg elsker å inspirere andre og spre glede til andre. Sponsing/kontakt: sunnacgblogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits