sunniva

Hva er min mening med livet?

  • Skrevet 27.09.2016 klokka 22:59
  • Kategori: Blogg

Hva er meningen med livet? Det spørsmålet stiller jeg meg selv hele tiden og gir meg selv alltid et positivt svar. 

Alle har en ulik oppfattning av hva som er meningen med livet. Noen tenker at hvorfor skal vi bruke hele ti år av livet for å gå på skole? Og hvorfor skal man bli utsatt for overgrep? Altfor mange glemmer å se det positive i livet. Om meningen din om livet er negativ eller positiv kan bli opp til deg selv. Meningen med livet må man skape selv uansett hvilken situasjon man er i. For å skape meningen med livet må man tenke på de positive tingene i livet man har og leve for det. 

Jorden er en gave ifra universet og den lever på vår kjærlighet. Livet er kort og kloden vil ikke vare evig. Og det jeg tror er meningen med livet er at vi skal nyte livet og hjelpe hverandre og skape vår egen lykke. Dette gir meg mening med livet: Kjærlighet, familie, vennskap, dyr, hjelpe andre, få barn, musikk, jobb, fest, mat, kaffe, London, Oslo, natur, reising, romantikk, blogging, shopping, minner, gode stunder og å ta vare på jorden. Jeg er opptatt av å skape suksess og bidra til at verden blir til et bedre sted for andre og å skape god stemning og inspirere andre og være et godt forbilde. Jeg lever fordi jeg elsker det og fordi ved at jeg lever så holder jeg mange andre mennesker i livet. Jeg lever altså for andre og meg selv. Min mening med å leve er stor. Kjærlighet er det som driver meg. 

Så hva mitt svar på hva meningen med livet er er kort og greit; for å nyte livet sammen med andre.

Nyt hvert eneste sekund av livet. Livet har så mange meninger. 

Sunniva Skaug

Jeg blogger om mote, reise, sminke, kjærlighet og karriere. Jeg elsker å inspirere andre og spre glede til andre. Sponsing/kontakt: sunnacgblogg@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits