sunniva

Trenger du styling eller sminkehjelp?

  • Skrevet 03.11.2016 klokka 15:36
  • Kategori: Blogg

Hei fine bloggverden.

Karrierekvinnen i meg har startet enda en virksomhet. Jeg skal begynne å style og sminke folk. Trenger du style eller sminkehjelp til fest eller  en annen koselig anledning, ta kontakt med meg.

Mote og styling kan jeg mye om. Jeg har lest mye om mote og motehistorie og har lært mye om mote i London og i Paris. Jeg leser også daglig nettsider som Elle og Vogue og mange motebloggere. Jeg har alltid greie på hva som skjer i moteverden. Jeg sjekker ut alt av det nyeste på catwalkene og de nye kolleksjonene på markedet. Jeg sørger også alltid å sjekke ut de nyeste butikkene og den nyeste sminken og de nyeste parfymene på markedet. Jeg har alltid oversikt over alt i moteverden og trender og nyheter prøver jeg å bli ekspert på. Jeg har på en måte en liten utdanning i mote og styling. Jeg hjelper deg med å finne ett glamorøst outfith som kommer til å gjøre deg til kveldens dronning.

Trenger du styletips og sminketips si ifra! Jeg styler deg og setter sammen plagg som passer til deg og sminker deg. Perfekt hvis du skal på fest.

For bestilling: sunnacc@hotmail.com.

Da må dere chickza ha en fin kveld, vi blogges senere.

#karrierekvinne #styling #trendchiick

Noen bilder fra Vip-dagen i dag.

Victoria Larsen

03.11.2016 kl. 16:04
Så fine bilder :D
Sunniva Skaug

Mote og reiseblogger. sunnacc@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits